Home / The Menu

The Menu

Selection

  • OYSTERS, SEA SHELLS AND CRUSTACEANS
  • STARTERS
  • FISH
  • MEATS
  • DESSERTS
  • WINE WAITER'S SELECTION
  • OUR FORMULAS
  • APERITIFS
  • WHITE WINES
  • ROSÉ WINES
  • RED WINES
  • CHAMPAGNE
  • DRINKS
  • DIGESTIVE 4 cl
  • Spéciales Gillardeau

  • 6 Big n°2

    27€

  • 6 Medium-sized n°3

    19€

  • Fines de Claires

  • 6 Big n°2

    19€

  • 6 Medium-sized n°3

    16€

  • Betons Plates

  • 6 Big n°00

    25€

  • 6 Medium-sized n°2

    18€

  • 1/2 lobster with mayonnaise

    22€

  • Crab with mayonnaise

    15€

  • Scampi (400 gr)

    27€

  • 6 Madagascan prawns

    15€

  • Portion of whelks

    9€

  • Prestige plate for 2 - 119€ 1 Lobster, 1 Crab, 6 Belons n°2, 6 Creuses de Bretagne n°3, 6 Fines de Claires n°4, Spain molds, 4 sea almonds, 4 Dublin Bay prawns, 4 clams, 4 prawns and whelks

  • Blue lobster salad, shaved Granny Smith apple and celery

    32€

  • "Arborio" risotto with scallops

    19€

  • Crispy gambas, Tandoori sauce

    12€

  • Fish soup, rouille sauce and croutons

    12.5€

  • Ceviché of spring turbot

    15€

  • Marinated fish tartare

    12€

  • Natural duck foie Bras, apple and cinnamon compote

    19€

  • 6 Large Burgundy snails en coquille, beurre à l'ail

    12.5€

  • Goat cheese salad with honey and sesame

    12€

  • Frogs fricassee, garlic, pepper and salt

    18€

  • French onion soup

    12€

  • Plateau de l'écailler 3 Belons n°2, 6 Spain molds, 1/2 crab, 3 Fines de Claires n°3, 3 Creuses de Bretagne n°2, prawns and whelks

    43€

  • Scotland's Salmon filet, risotto and vegetables

    27€

  • Simply roasted scallops with salted butter

    28€

  • Wild sole, mashed potatoes with olive oil

    39€

  • Crusty sea bream with mushrooms and vegetables

    27€

  • Britany lobster sauté "à la Navarrin"

    42€

  • Grilled sea bass with thyme

  • "Queen Mary" Bouillabaisse

    26.5€

  • Sea sauerkrau, white butter sauce

    33€

  • Dublin Bay prawns or lobster raviolis

    28€

  • Turbot cooked on the edge, potatoes, spinach and mushrooms

    39€

  • "Alla Cartoccio" seafood, black and white spaghettis baked in foil

    29€

  • Square of lamb suckling with alpine herbs

    24€

  • Supreme of poultry, parsley and saffron

    22€

  • Fondant beef, mashed potatoes

    26€

  • Beef fillet, secret sauce

    29.5€

  • Raw beef tartare

    22€

  • Chocolate crunchy praline, pistachio custard and gold leaf decor

    14€

  • Apple and cinnamon crumble, vanilla ice cream

    10.5€

  • Crêpe "suzette" garnished with red berries

    9.5€

  • Hot 'n' cold molten chocolate cake

    9.5€

  • Morello cherries with Kirsch liquor

    10.5€

  • Fresh fruits Minestrone

    12€

  • Tarte Tatin (upside down apple pie), vanilla ice cream

    10.5€

  • Crème brûlée with french macarons

    10€

  • Coffee with single bite pastries

    10€

  • Authentic rum Baba from Zanzibar for 2

    18€

  • Les Charmes de Kirwan << Margaux >, 1998

    115€

  • Pomerol 2002, "Rose du Temple", rouge

    59€

  • Pouilly Fumé "Clos des Criots"

    36€

  • Quincy cuvée "Anastasie"

    41€

  • Domaine de Villalin rouge

    31€

  • Chablis grand cru

    85€

  • Chablis 1er cru Vau-Ligneau

    46€

  • Sancerre Salmon blanc ou rouge

    35€

  • Sancerre blanc "Le Chêne Marchand"

    61€

  • Champagne Schlesser Patrick Brut Grand Cru Blanc de Blancs 1998

    138€

  • Formula 1 Starter + Main Course + Dessert
    Starter + Main Course OR Main Course + Dessert: 24€

    28€


  • Choice of entry


  • Crispy prawns with Tandoori sauce


  • Marinated fish tartare


  • Duck foie gras


  • Turbot ceviche


  • Meal of your choice


  • Piece of beef, chef's sauce


  • Beef tartare with knife


  • Cod in Grenoble


  • Today's special


  • Cheese or dessert of your choice


  • Crepe suzette with red berries


  • Gourmet coffee


  • Tarte tatin


  • St Jacques Formula St Jacques de Morlaix or Dieppe, according to arrival

    26€


  • Choice of entry


  • Gratinated oyster belon and St Jacques


  • St Jacques in crepe with orange sauce


  • Ravioles de St Jacques, creamy sauce


  • St Jacques, pickled herring and potato ratte


  • Meal of your choice


  • Shells St Jacques à la provençale


  • Scallops with tomato and tomato scent


  • Scallop shells simply roasted with half-salted butter


  • We suggest you accompany your meal with


  • Sancerre Salmon, white or red: 35€


  • Chablis 1er cru Vau-ligneau: 46€


  • Brittany lobster menu Glass of champagne

    69€


  • Entrée au choix


  • Salade de homard, avec pomme Granny Smith et céleri


  • Raviolis de homard, jus corsé et poireaux en biseaux


  • En surprise, brouillade d’œufs


  • Plat au choix


  • Homard sauté, servi avec du jus d'estragon et accompagné par ses légumes


  • Homard grillé entier, servi avec sa marmelade de pommes de terre


  • En papillote, aux senteurs des sous-bois


  • Choix de fromages ou de desserts (voir le menu)


  • A glass of champagne

    11€

  • Royal Kir, vine peach cream

    11.5€

  • Kir white wine

    6.5€

  • White & Red Martini

    6 cl 7€

  • White, pink, red port

    6 cl 7€

  • Vodka

    4 cl 10€

  • Ricard - Pastis

    2 cl 7€

  • Cocktails

  • Américano

    6 cl 10€

  • Whisky

    4 cl

  • Chivas

    11€

  • Jack Daniel's - J&B

    9€

  • 75 cl

    50 cl

    18 cl

  • Bourgogne

  • Meursault 1er Cru

    95€

    __

    __

  • Chablis 1er Cru Grande cuvée

    49€

    35€

    9.5€

  • Chablis Grand Cru

    85€

    __

    __

  • Val de Loire

  • Pouilly fumé "Clos des Criots"

    36€

    24€

    8.5€

  • Sancerre Blanc "Le chêne Marchand"

    61€

    __

    __

  • Sancerre Blanc de Salmon

    36€

    24€

    8.5€

  • Sancerre Blanc de Salmon "Silex"

    59€

    __

    __

  • Quincy "Domaine de Villalin"

    27€

    18€

    7€

  • Quincy Cuvée Anastasie

    41€

    __

    __

  • Muscadet Sèvre et Maine sur Lie

    27€

    18€

    7€

  • 75 cl

    50 cl

    18 cl

  • Sancerre Salmon

    35€

    24€

    8.5€

  • Gamay

    27€

    18€

    7€

  • 75 cl

    50 cl

    18 cl

  • Val de Loire

  • Sancerre Rouge Salmon

    36€

    26€

    8.5€

  • Quincy Domaine de Villalin

    32€

    20€

    8.5€

  • Cabernet Sauvignon

    27€

    18€

    7€

  • Sancerre Salmon 2009

    59€

    __

    __

  • Bordeaux

  • Saint-Emilion Grand cru

    42€

    28€

    8.5€

  • Patrick Schlesser Brut Grand Cru blanc de blanc

    54€

  • Patrick Schlesser Brut Grand Cru Rosé

    63€

  • Patrick Schlesser Millésime 1998 Brut Grand Cru

    138€

  • Marion Bosser Brut 1er Cru

    54€

  • Marion Bosser Millesime 2004

    98€

  • Evian - Badoit - San Pellegrino

    50 cl 4.5€

  • Bière bouteille 1664 - Heineken

    25 cl 5€

  • Café

    3.5€

  • Infusion

    5€

  • Thé - Infusion

    5€

  • Calvados, Cointreau, Jet 27, Poire Williams

    10€

  • Armagnac, Cognac XO

    15€

Vous pouvez aussi nous retrouver sur…
/ / / / / / /

Vin et Marée - Saint-Honoré

165 Rue Saint-Honoré, 75001 Paris, France

+33142860696

Suivez toute l'actualité de Vin et Marée - Saint-Honoré

Inscrivez-vous à notre newsletter et restez informés des prochains évènements et promotions.